...:::ToKiO HoTeL:::...........
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...:::ToKiO HoTeL:::...........

www.tokio-hotel.ucoz.org

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?

In jos 
+2
deea
^_^poosya^_^
6 participan?i
AutorMesaj
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

Numarul mesajelor : 1115
Localizare : Tokio/Japonia
Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends...
Data de inscriere : 03/04/2008

ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Empty
MesajSubiect: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeMar Iun 24, 2008 1:21 pm

eu ............nu stiu...........
am sa fiu ffffffff distrusa.......dar am sa ma rog la Dumnezeu sa fie fericit si sanatos....... :cry: :cry: :cry: :| :| :| :|
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st
deea
moderator
deea

Numarul mesajelor : 315
Data de inscriere : 19/06/2008

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeMar Iun 24, 2008 5:42 pm

nu prea cred k e posibil aja ceva:-"
da cn jtie..daka ja ..sa aiba casa de paie=)))))[numai dak nu se casatoreste cu una dintre noi:)))]
dak se casatoreste cu uan dintre noi[sau o romanca:D] ,.,,sa aiba casa de piatra ji multi plozii..deja imi ji imaginez... cu vreo 11 chopchii dupa el...toti aja frumosi k bill..sau na k ji el.,.
ji unul dintre chopchii lui o sa se casatoresca cu fetitza mea/baietzelu'[p care nul am:)))]
Sus In jos
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeMar Iun 24, 2008 7:03 pm

deea a scris:
nu prea cred k e posibil aja ceva:-"
da cn jtie..daka ja ..sa aiba casa de paie=)))))[numai dak nu se casatoreste cu una dintre noi:)))]
dak se casatoreste cu uan dintre noi[sau o romanca:D] ,.,,sa aiba casa de piatra ji multi plozii..deja imi ji imaginez... cu vreo 11 chopchii dupa el...toti aja frumosi k bill..sau na k ji el.,.
ji unul dintre chopchii lui o sa se casatoresca cu fetitza mea/baietzelu'[p care nul am:)))]

ai sai ai nu te teme o sa vina timpul si pt asta:P:P:P:P
Sus In jos
krye3n_love_tom

krye3n_love_tom

Numarul mesajelor : 41
Joburi/Distractii : party
Data de inscriere : 24/06/2008

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 9:09 am

eh...asta tot o sa se intample odata ji`odata... :( ..da`..asta..e... oriqm..knd o sa aflu..am sa fiu sad :( ..insa...asta e :cry:
Sus In jos
http://www.tokiohotel4everthb.piczo.com
deea
moderator
deea

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 2:13 pm

io nu prea cred k o sa se casatoreask vreo` unu` din trupa..
dak vor avea un suces k asta pana la 50 de ani..[80]
dar dakva fi sa se casatoreask..mai ales bill ..asi cadea in depresie pt totdeauna:((
Sus In jos
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeJoi Iul 10, 2008 12:48 pm

mai ei pot sa se casatoreasca sa aiba o familie ....si kear daka vor avea familie asta nu inseamna ca vor lasa totul........adik cariera.........
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeMar Iul 15, 2008 7:55 pm

aha, citind aceste mesaje imi dau seama cita dreptate avetzi fetelor!!! shi eu cred acelashi lucru! odata shi odata baietzii nostri ishi vor gasi fericirea, iar noi va trebui s afim fericite pentru ei.(fara depresii:D)
toate fiinztele vii au dreptul la fericire, fie animal, fie om shi etc.......mai ales o fintza umana, fericirea are mai multe inztelesuri, dar unul foarte important este: familia, un om este fericit pe deplin cind are o familie pe cae o iubeshte, cind are copii, cind e sanatos shi el shi familia lui.......cind au persoane f dreagi alaturi...........

baietzi nostri mai sunt shi fericitzi datorita faimei lor, dar va rog sa intzelegetzi ca e f greun sa fii vedeta. shi ei au nevoie de cineva care sa ii sustzina, au nevoie de cineva la care sa tzina la fel de mult ca la propia viatza.

deci, sa va bucuratzi daca baietzii noshtri ishi vor gasi jumatatea, caci merita!!!!!
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
Rocky Rock
incepator
Rocky Rock

Numarul mesajelor : 69
Data de inscriere : 28/06/2008

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeMier Iul 16, 2008 10:42 am

pffoii....asta tot o sa s eintample odata shi odata:D
Sus In jos
alOnE In tHe DaRk

alOnE In tHe DaRk

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 29
Localizare : UnDe VlsUrlLe dEvln ReaLlTatE
Joburi/Distractii : Sa lL aDmlR pE ToMMy
Stare de spirit : iN l0Ve wlTH T0mMy
Data de inscriere : 15/07/2008

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeMier Iul 16, 2008 12:05 pm

poi....ash innebuni.....ash plange toata noaptea.....si ash ajunge la spitalul de nebooni....
[glm....]
habarn'am c ash face :cry: :cry:
Sus In jos
deea
moderator
deea

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 11:28 am

dap..dar .. macar sa si gaseasca fata potrivita.. nu una care sa profite de ei.. ji sa vrea doar banii lor.. k nu e corect..ca sunt nijte baietzi tzuper...

da dar nu o sa mai fie aja de interesatzi de cariera.. parerea mea..[sper sa nu am dreptate:d]

merita.. ji ink cat..dar noi nu meritam nik??..[jtiu la faza asta am fost egoista:D]
da nah dak se int cu una dintre noi am sa fiu cea mai happy.. ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? 859188
pote e posibil..;;)...

oricum prea curand din kate obs nu se vor casatori.. ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? 767945
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?   ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate? Icon_minitime

Sus In jos

ce atzi face dak TOMY isi va gasit a 2-a jumatate?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce poreclai sar potrivi lui Tomy
» ce atzi face daca........
» Ce ai face pentru TOM?
» Ce va place la TOMY?:D:D:D:D
» Notele lui Tomy........:P:P:P:P

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::ToKiO HoTeL:::........... :: TOKIO HOTEL :: ...::::Tom Kaulitz-Trümper-
Mergi direct la: