| Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) | |
|
+3kora BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe ^_^poosya^_^ 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Lun Iun 30, 2008 9:11 pm | |
| Intr'un numar din "Starflash"...a fost un mik articol despre Bill...in care scria ca doreste sa'si faca o operatie estetica la fata...deoarece considera ce are trasaturi prea masculine acesta este articolul: mama......... asta da prostie=))=))=))=)) | |
|
| |
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe membri
Numarul mesajelor : 128 Localizare : Gl Joburi/Distractii : Compul,natura Stare de spirit : Sad,always sad.. Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Vin Iul 04, 2008 10:34 pm | |
| aoleeeeeo deci dak Bill are trasaturi prea masculiiine................ | |
|
| |
kora
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 30 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Vin Iul 04, 2008 10:51 pm | |
| mie mi sa par prea feminine trasaturile lui...LOL | |
|
| |
deea moderator
Numarul mesajelor : 315 Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Mar Iul 08, 2008 10:51 am | |
| | |
|
| |
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Joi Iul 10, 2008 2:08 am | |
| :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: mie mi se pare ca bill are mai multe trasaturi femenine( s-a mai spus):D | |
|
| |
Rocky Rock incepator
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Mar Iul 22, 2008 5:09 pm | |
| trasaturi prea masculine?=))) :cyclops: ............. | |
|
| |
MissKaulitz
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 29 Localizare : Tom\'s pants Joburi/Distractii : sai zic lu\' unu:Fancesco jest dużo GŁUPIE Stare de spirit : unex nebunatica...mai bn zis..vagaboanda in toata regula :)) Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Mier Oct 22, 2008 10:19 pm | |
| trasaturi masculine??
dah sigur..
cum sa nu...
nu le-ar avea nici dak s-ar ruga in fiecare zi la d-zeu k sa le aiba | |
|
| |
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) Joi Oct 23, 2008 2:41 pm | |
| denbisa, intradevar aici ai oleak de de dreptate... dar dak e sa fim sinceri shi corectzi Bill mai are shi trasaturi masculine( kiar de sunt foarte putzine:))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) | |
| |
|
| |
| Operatzie estetica :)):)):)):)):)):)) | |
|