| Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Joi Iul 17, 2008 4:04 pm | |
| Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel
Bill Kaulitz este plin de inspiratie si compune material pentru viitorul album Tokio Hotel , conform staragora.com, care il citeaza pe David Jost, managerul trupei.
`In acesta perioada, Bill vine la mine in mod constant sa-mi prezinte idei pentru piese noi. Fiecare idee buna este notata imediat pe fise sau pe calculatorul sau in scopul de a strange cat mai mult material. Uneori e atat de entuziasmat, incat ideile ii vin foarte repede si le noteaza pe telefonul mobil, pentru a nu se pierde`, a declarat David Jost, conform staragora.com.
Managerul Tokio Hotel a mai spus ca trupa nu se grabeste sa scoata pe piata noul album, desi exista presiuni din partea casei de discuri.
`Productia va fi lansata, dar n-am stabilit inca o data. Casa de discuri face presiuni sa scoatem un disc cat mai repede, dar noi nu putem lansa pe piata orice doar pentru a respecta un termen`, a afirmat David Jost.
Managerul Tokio Hotel a spus, de asemenea, ca piesele de pe noul album vor fi in limba germana, deoarece `fanii isi doresc ca Bill sa-si pastreze identitatea`. | |
|
| |
Rocky Rock incepator
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Joi Iul 17, 2008 6:04 pm | |
| da' eu una sunt deacord....piesele trebe' sa fie in limba germana!! :D | |
|
| |
deea moderator
Numarul mesajelor : 315 Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Joi Iul 17, 2008 7:21 pm | |
| aja este.. ji is mai mumoase in germana... :heart: :heart: | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Mar Iul 29, 2008 11:53 pm | |
| bre is mai frumoase dar si mai ushor de invatzat :D:D:D:D:D:D:D :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
Bill scrie mai repede cantecele alea ca mor de nerabdare sa la ascult :rabbit: :rabbit: :rabbit: :rabbit: :rabbit: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :face:
Ultima editare efectuata de catre ^_^poosya^_^ in Mier Iul 30, 2008 12:21 am, editata de 1 ori | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Mier Iul 30, 2008 12:02 am | |
| app dak ii trebuie muza sa apeleze la mine am eu o persoana care ii candidata perfecta la acest rol :P:P:P:P:P:P:P:P......................e...?????? | |
|
| |
me+bill moderator
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Dum Aug 03, 2008 4:53 pm | |
| e da cine e acea persoana :D:D:D:D:-????? u?? kred ca te potriveshti:D:D:D:D | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Dum Aug 03, 2008 4:55 pm | |
| nu mey................cineva tu o shtii de cand a vazut lumina zilei | |
|
| |
me+bill moderator
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel Dum Aug 03, 2008 4:57 pm | |
| eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......daca te referi la mn..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
dac e altcneva zi :D:D:D:D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel | |
| |
|
| |
| Bill Kaulitz lucreaza la noul album Tokio Hotel | |
|