il recunoashtetzi pe rock-satrul bill kaulitz din aceasta fotografie?? Normal, asa splendoare, este vocal al formatiei Tokio Hotel , este fara make-up shi imbracat obishnuit in Soho, New Ypurk Wi. Cu el sunt fratele lui Tom (18) și producătorul și managerulde David Jost.
tokio hotel se afla in america pentru a promova aklbumul lor in engleza SCREAM(SHREI) Pe parcursul timpului datorita fani;lor TH albumul SCHREI este pe locul 13 in tom. shi mai este Tot în creștere.
T Faimosul Times Square din New York este decorat cu bannere uriașe cu trupa, muzica va place la nebunie canal de televiziune de muzica MTV.
cind noi am fost de conducere pe Times Square joi noapte, ne-am vazut pe MTV . au fost bannere total neașteptate care chiar m-au speriat putzin, spune Bill Kaulitz la BILD.Aceasta este cu adevarat minunat, ceea ce se întâmplă acum aici, în New York. Dupa ce am anulat toate concertele din SUA am așteptat cu nerabdare sa ne intoarcem
Bill a trebuit să ia o pauza fortata din cauza corzilor vocale... pauza va fi pentru o perioadă de cinci săptămâni. Toate biletele au fost vindute dar din pacate a trebuit sa se anuleze concertele:(( saracii mi-i mila de ei __me+bill__) Cu toate acestea, succesul trupei din SUA este de neoprit.
Tom Kaulitz BILD spune:"De asemenea, că am fost pe locul 13 din I Tunes topurile americane" in cea de a 2 zi deja la inceput de lista, mi-a placut... totzi fanii din USA au albumul nostru fie cumparat sau fie de pe net..
scz dar citeva prop nu am putut sa le traduc ( I am so excited about the big fan turnout here. Also that we were on place 13 of the American I Tunes charts on the second day already, has completely blown me away. I don’t understand it at all though. All the US fans have already gotten our songs from Europe and over the internet and can already sing all the songs for months.†)
astazi baietzi pleaca in los angeles. Duminica le va da un mare concert din Los Angeles.
tokio hotel au venit ca nishte vinturi in America shi brusc au devenit mari superstaruri:D
tradus de
me+billspecial pt
www.tokio-hotel-2.forum.st