...:::ToKiO HoTeL:::...........
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...:::ToKiO HoTeL:::...........

www.tokio-hotel.ucoz.org

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

bill bez make up

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
me+bill
moderator
me+bill

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 06/06/2008

bill bez make up Empty
MesajSubiect: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitimeLun Aug 04, 2008 3:01 pm

bill bez make up Fara_m10
il recunoashtetzi pe rock-satrul bill kaulitz din aceasta fotografie?? Normal, asa splendoare, este vocal al formatiei Tokio Hotel , este fara make-up shi imbracat obishnuit in Soho, New Ypurk Wi. Cu el sunt fratele lui Tom (18) și producătorul și managerulde David Jost.

tokio hotel se afla in america pentru a promova aklbumul lor in engleza SCREAM(SHREI) Pe parcursul timpului datorita fani;lor TH albumul SCHREI este pe locul 13 in tom. shi mai este Tot în creștere.

T Faimosul Times Square din New York este decorat cu bannere uriașe cu trupa, muzica va place la nebunie canal de televiziune de muzica MTV.
cind noi am fost de conducere pe Times Square joi noapte, ne-am vazut pe MTV . au fost bannere total neașteptate care chiar m-au speriat putzin, spune Bill Kaulitz la BILD.Aceasta este cu adevarat minunat, ceea ce se întâmplă acum aici, în New York. Dupa ce am anulat toate concertele din SUA am așteptat cu nerabdare sa ne intoarcem

Bill a trebuit să ia o pauza fortata din cauza corzilor vocale... pauza va fi pentru o perioadă de cinci săptămâni. Toate biletele au fost vindute dar din pacate a trebuit sa se anuleze concertele:(( saracii mi-i mila de ei __me+bill__) Cu toate acestea, succesul trupei din SUA este de neoprit.

Tom Kaulitz BILD spune:"De asemenea, că am fost pe locul 13 din I Tunes topurile americane" in cea de a 2 zi deja la inceput de lista, mi-a placut... totzi fanii din USA au albumul nostru fie cumparat sau fie de pe net..
scz dar citeva prop nu am putut sa le traduc ( I am so excited about the big fan turnout here. Also that we were on place 13 of the American I Tunes charts on the second day already, has completely blown me away. I don’t understand it at all though. All the US fans have already gotten our songs from Europe and over the internet and can already sing all the songs for months.” )
astazi baietzi pleaca in los angeles. Duminica le va da un mare concert din Los Angeles.
tokio hotel au venit ca nishte vinturi in America shi brusc au devenit mari superstaruri:D

tradus de me+bill
special pt www.tokio-hotel-2.forum.st

Ultima editare efectuata de catre me+bill in Lun Aug 04, 2008 9:12 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

Numarul mesajelor : 1115
Localizare : Tokio/Japonia
Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends...
Data de inscriere : 03/04/2008

bill bez make up Empty
MesajSubiect: Re: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitimeLun Aug 04, 2008 4:55 pm

bre da shii de .........nu ma cuvinte........
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st
me+bill
moderator
me+bill

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 06/06/2008

bill bez make up Empty
MesajSubiect: Re: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitimeLun Aug 04, 2008 8:45 pm

ce ca n-am inzteles:
Sus In jos
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe
membri
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe

Numarul mesajelor : 128
Localizare : Gl
Joburi/Distractii : Compul,natura
Stare de spirit : Sad,always sad..
Data de inscriere : 20/06/2008

bill bez make up Empty
MesajSubiect: Re: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitimeLun Aug 11, 2008 11:43 pm

mie imi place ji machiat ji nemachiat :X::X:X:X:X::XX
Sus In jos
deea
moderator
deea

Numarul mesajelor : 315
Data de inscriere : 19/06/2008

bill bez make up Empty
MesajSubiect: Re: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitimeMier Aug 13, 2008 10:27 am

ji mie bill bez make up 926560
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

bill bez make up Empty
MesajSubiect: Re: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitimeSam Aug 23, 2008 10:11 pm

shi mie bill bez make up 445770 bill bez make up 119930 bill bez make up 211593
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
Continut sponsorizat

bill bez make up Empty
MesajSubiect: Re: bill bez make up   bill bez make up Icon_minitime

Sus In jos

bill bez make up
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» tom shi bill au prietene ( muritzi de ris) nishte deshtepte se cred drept prietenele lui tom shi bill
» bill vechi...sau bill nou ?
» Tokio Hotel Hope To Expand Already-Rabid Fanbase To Make It Big In The U.S.
» video bill
» tom und bill

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::ToKiO HoTeL:::........... :: TOKIO HOTEL :: :::Bill Kaulitz-Trümper:::-
Mergi direct la: