| cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Sam Aug 30, 2008 10:49 am | |
| Deci,haideti sa vedem.Fiecare face testul cu fiece membru TH in parte,si scrie rezultatele aici.Din asta va rezulta,cu cine ar fi mai bine sa avetzi copii,a caror nume va vor placea mai mult? AICI | |
|
| |
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Sam Aug 30, 2008 11:06 am | |
| licutza/bill Billy(Boy) shi Alisha (Girl) licutza/tom Reid (Boy) shi Alyson (Girl) licutza/gustav Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again. licutza/georg Davin (Boy) shi Rayna (Girl)
:) baiat cu bill shi fata cu georg:) | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Sam Aug 30, 2008 8:20 pm | |
| Niky/Bill:(boy)Gerald (girl)Adelaide Niky/Tom:(boy)Brady (girl)Julia(...mdea....)Niky/Gustav:Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again. Niky/Georg:[i](boy)Eric (wow ) (girl)Hallie
Ultima editare efectuata de catre ^_^poosya^_^ in Sam Aug 30, 2008 8:35 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Sam Aug 30, 2008 8:31 pm | |
| iak eu a m sa fc testul shi dupa valentina sa vad ce iese deci... valentina/bill=Cory (Boy) shi Serenity (Girl) valentina/tom=Thaddeus (Boy) shi Liliana (Girl) valentina/gustav=Augustus (Boy)shiCindy (Girl) valentina/georg=Prince (Boy)shiAracely (Girl) | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Sam Aug 30, 2008 8:43 pm | |
| Veronica/Bill:Valentin (Boy),Cindy (Girl) Veronica/Tom:Prince (Boy),Leticia (Girl) Veronica/Gustav:Trenton (Boy),Flor (Girl) Veronica/Georg:Rex (Boy),Patricia (Girl) | |
|
| |
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Sam Aug 30, 2008 8:47 pm | |
| poosya la tn cel mai tare imi pl numele la baiatul cu bill " Valentin" | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Vin Sept 12, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
MissKaulitz
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 29 Localizare : Tom\'s pants Joburi/Distractii : sai zic lu\' unu:Fancesco jest dużo GŁUPIE Stare de spirit : unex nebunatica...mai bn zis..vagaboanda in toata regula :)) Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Mier Oct 22, 2008 10:27 pm | |
| denisa/bill: boy->Leandrogirl->Mira denisa/tom: boy->Rey, girl->Ximena denisa/gustav: boy->Rolando, girl->Mia denisa/georg: boy->Salvador, gilr->Reina | |
|
| |
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH Joi Oct 23, 2008 2:39 pm | |
| iak denisa, mie imi place numele de baiat; Rolando, deci s afaci un baiat cu Gusty.... iar de fata Mia, dar shi Reina..( aici deja la alegere) aaaaaa imi mai place shi Mira , dar nu asha de tare:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH | |
| |
|
| |
| cum iar chema pe copii voshtri cu fiecare membru din trupa TH | |
|