...:::ToKiO HoTeL:::...........
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...:::ToKiO HoTeL:::...........

www.tokio-hotel.ucoz.org

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

.....................cititzi poate va place.............

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

Numarul mesajelor : 1115
Localizare : Tokio/Japonia
Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends...
Data de inscriere : 03/04/2008

.....................cititzi poate va place............. Empty
MesajSubiect: .....................cititzi poate va place.............   .....................cititzi poate va place............. Icon_minitimeLun Noi 03, 2008 2:49 pm

deci eu am hotarat sa scriu un fan-fic........
spre sa va placa......
app dak vretzi putzetzi sh voi sa adaugatzi nishte idei:P

deci incep:P

Intro zi de toamna Mell sh sora ei Emma se primblau prin parc….sh ca deobicei Emma visa la BILL KAULIZ:)))
E:Mell Bill ii asa un doooolseeee…….mi se inmoaie picioarele cand il vad…..Ema tacu careva momnete pt ca shtia ca Mell mereu comneteaza fiecare cuvint a ei…ea intoarce capul spre Mell shi vede ca are cashtile in urechi la care Ema faorte disperata I scoase una adin ureke sh incepe a tipa cit o tzinea gura:
E:Mmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeellllllllllll………cu cine vb eu pana acum cu bancile sh copacii din jurul nostrum?aaaaaaaaa?????????? tu iti batzi jok de mine……????
M:ce ai patzit nebuno ce urli asa??????(inkinzandui cu greu gura) sh incepe a rade
E: de ce eu cand vb cu tine tu nu ma scultzi ci faci alte lucruri de ex sa ascultzi muz asa cum faci acum....app ia sa vad ce muz ascultzi....Emma sta vreo 3 sec shi incepe iar cu criticile ei........iar tu cu paul vania duka? Nu teai saturat de el?(si incepe a rade)
M:fha shni tzii la tine PAUL VANIA DUKA???? Ei sa vezi ce ai sa patzeshti m........Sh deoadata ii suna telu lui Mell....era Alex iubitzelu ei:>.....................cititzi poate va place............. 607451>:>
E: salvada de tel:)).....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)) am scapat...spuse ea in shoapta...
M:nu ai scapat........ai sa vezi ce te shteapta>:)sh vb cu alex....
Convorbirea la tel:
M:da...
A:Mell ne putem vedea?spuse cu o voce trista...
M:alex sa intamplat ceva dc eshti asa trist???
A:mell nu ma intreba nimik in 15 min sa fii in parc...
M:dar eu sunt deja acolo....
A: ok hai ca eu vin ..... Mell se skimbase la fatza sh se asheza pe o banca.......Emma sa ashezat la ea si o intreaba ce a aptzit da kear atunci apru sh Alex
A:sall Emma.
E:hi......
A:buna Mell..... putem vb?
E:Mell eu am duk acasa.......
M:ok......poop....Emma please Mell il intreba pe Alex:
M:Scumpule….
A:Mell......vreau sa iti spun cv.........Mell trebuie sa ne despatzim.
M:......tu ce faci mishto de mine?
A:nu eu vb foarte serios...trebuie sa ne despartzim.:|
M: dc? ....
A: .........
M:dc taci.....ce vrei sa spui ca nu ma mai iubeshti? Mai bn zi ca nu mai iubit niciodata......sh ca tziai batut joc de mine......striga ea la el cu ura.....
A:nu.......si il intrerupe Mell
M: TE URASC.......nu vreau sa te mai vad in viatza mea......si fugi nush unde....
A: mell .....stai.......unde fugi......sh incerca so ajunga dar nu a putut....alex ramase ca un bou la poarta noua:)):))).....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 102614))

Mell ajuse acasa se duse in camera ei se tranti pe pat sh incepu sa planga.........:((:((:((:((:((.....Emma auzise usha si shtia dat seama ca era Mell shi simtzea ca sora ei se simte oribil.
In camera
E:Surioara....ce ai patzit?
M:pleaca...spuse pangand.
E:mell.....
M: am spus PLEACA.......striga tare...Emma enervata incepe sa tzipe shi ea.
E:fato zii mai odata ce ai patzi shi te las....nu am sa te mai deranjez nicoadata.....si deodata ii suna telu lui Mell...era un sms de la Alex...mel se uita si tranti telu cit colo...Ema il lua citi sms si spuse:
E:Aha astai treaba.......sh Emma se asheza pe pat linga ea si o lua in bratze spunindui cu o voce foarte calma(wow sormea o batut recordu:)).....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515)))
E:Mell nu plange sumpo ......Alex ala nu merita nici o lacrima d’ata....de ce plangi?si ii shterse lacrimile(bha mell ii mai mare da sh mai proasta:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)))
M:dar......shi suna telu (ala fix:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)))Emm raspunde.....
E:alo.....David tu eshti?
D:nu ii Hitler....shi incepe a rade cu pofta....
E:hai mai hitler zii dc ai sunat.....
D:fetelor....am o surpriza pt voi .....da ma intai facetzi ordine in casa.........sh iar bufneshte in ras:)).....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515))
E: mey mai ai mult sa te ranjashti? Zii ....ce surpriza?
E:eeee........dak va spun nu o sa mai fie surpriza .....bun hai pregatitziva noi in cate va ore o sa ajung acasa...
E:ok....dar proximativ in cate ore?:D:D:D:D
D:nush.....orcum sa fitzi acasa sa nu o patzesc ca data trecuta:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)) sa va ashtept afara in frig vreo 5 ore........................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515)):))
E:eeeiiii.......dak mai vb mooolt ai sa stai tota ziua afara:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)):P
D:bun.....hai te poop......app poopa sh pe sorta din partea mea......
E:ok....poooop......bey:*inkise telu o intoarse pe Mell pe spate sh incepe so pooope si so gadele pana cand Mell nu mai potea de ras.....
M:gata gata........termina....vrei sa ma omori?spuse razand..
E:nu nu vreau sa mori ....
M:app ce a vrut David?
E:pai a spus ca e in drum spre casa si ca ne adduce o surpriza…..
M:aaaaaaaa.........
E:bbbbbbbbbb..........
M&E:tot ii vitamina:).....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515)):))si se radeau in continuu...
intre timp la baietzi:D:
B:Tooooooooommmmmmmmmmm..........mai vaca.......(spuse bill enervat la culme de glumele lu fratiso....de data asta nu el a fcto:D)
T:Da.........ce ai mai?.......ce tzipi de parca teau invadat o turma de GAY???.....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515)):))(radea de ii cadea pantalonii....ceilaltzi la fel.)
Ge,Gu&D:Tom astai buna:)).....................cititzi poate va place............. 462515)))).....................cititzi poate va place............. 462515))=))=))=))=))=))
B:Tom....mai vaca toanta........unde bha oaie miai bagat boxerii mei?(vine Bill cu un prosop acoperindushi comoara=)))damii acum..........
T:ce ai mai dc umbli fara boxeri?
B:mai ce naiba eu vb cu .....cu....(sh vede pe canapea un paket cu chips)....cu chipsurile astea(sh ia un cartof sh il papa)
T:ce vei mai tu de la mine eu nu am fc nik ce ai.......ce imi trebue mie kilotzii tai? Nush undes eu nu am fc nik.
B:kear........mai dami boxerii inapoi....ca nu am de gind sa umblu toata ziua fara ei....sh urla cat iltzinea gura....vine georg....
Ge:Bill.......:O:O:O:O:O.......ce ma ai uitat sa iti imbraci kilotzii?
B:alt bou .........OAMENI BUNI UNDE MIATZI BAGAT BUXERII?......vine gustav cu o valiza in mana unde erau sh boxerii lui bill pierdutzi:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):))
Gu:Bill......da ashtea ce is?.......
B:TOMMMMMMMMMMMM……………tu ai fc asta?
T:NU MAI VACA NUUUUUUUUU..............se rasti la el......
B:dar atunci cine a fc asta?
Ge&Gu:TU!!!
B:cum eu?.......sta bill ish ia valiza se imbraca in boxeri sh vine spunid:
B:aaaaaaaaaa..........gata miam adus aminte ..........eu am uitat ca am lasta boxerii in valiza.....tom auzind asta lua o perna asa mai gre sh io arunca in cap....Bill cazind lat.......ca copii de 4 ani se bateau cei doi cu perna(amintiri din copilarie B&T Kaulitz:)).....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)) vine david..
D:Hei ce vatzi turbat....???.....................cititzi poate va place............. 462515)).....................cititzi poate va place............. 462515))
B&T:El a inceput:)):).....................cititzi poate va place............. 462515)))
D:mare branza.......asa dar am vb cu nepoatele mele sh asa ca pregatitziva bagajele ca intro ora ajungem.....
B,T,Gu&Ge:OK........
Fetele facu curat........pregati ceva de papat.......sh asa a trecut o ora....cinva bate la usha
E:eu deskid.......
M:da ce am alta varinata?:))
D:hiiii.........Emma ii sari in bratze.....Hooooooooooo.........ai sa ma omori......
E:nu ........doar ca mia fost dor de tine:*.....................cititzi poate va place............. 910112**shil poopa........David intra cu tot cu Emma in casa.....sh intreaba:
D:da undeii Mell?
E:stai ca o kem........stand la urekea lui David incepe a stiga MMMMMMMMEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLL!!!!!!!!!!
M:daaaaaaaaaa..........hai ca vin....vine Mell.............................cititzi poate va place............. 910112*:*mai scurt se poopau se imbratzisheu etc....
M&E:undei surpriza?
D:.....rade:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)) ....am acrezut ca atzi uitat:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):)).......statzi...sh in casa aparu 4 baietzi inaltzi frumosi (unu ca o sperietoatre de ciori sh altu ca un haplik:)).....................cititzi poate va place............. 462515)):))restu aratau bn ;)....Emma cind il vazu pe Bill inremeni
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

MesajSubiect: Re: .....................cititzi poate va place.............   .....................cititzi poate va place............. Icon_minitimeLun Noi 03, 2008 5:45 pm

nie ni plashi.......da nextu:).....................cititzi poate va place............. 462515
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: .....................cititzi poate va place.............   .....................cititzi poate va place............. Icon_minitimeLun Noi 03, 2008 9:16 pm

tre sa ma gandesc............

azi am sal continui.....:P
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

MesajSubiect: Re: .....................cititzi poate va place.............   .....................cititzi poate va place............. Icon_minitimeMar Noi 04, 2008 10:42 pm

hai sa vedem:)):))) da da nexti mai rpd
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: .....................cititzi poate va place.............   .....................cititzi poate va place............. Icon_minitimeMar Noi 04, 2008 11:51 pm

nu am eu acum kef........:((:((:((:((:((:((
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: .....................cititzi poate va place.............   .....................cititzi poate va place............. Icon_minitime

Sus In jos

.....................cititzi poate va place.............
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce poate creierul
» pe asta ii ador si mai mult...cititzi ii zooooper...se numeshte O TABARA DE MILIOANE
» ce nu va place la TOM?
» Ce iti place cel mai mult?
» ce va place la bill?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::ToKiO HoTeL:::........... :: MultiMedia :: Fan-Fics-
Mergi direct la: