| Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Joi Noi 06, 2008 5:27 pm | |
| Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dupa ce saptamana trecuta ati vazut cum trupa Tokio Hotel s-a delectat cu dulciuri, acum revenim cu partea a doua a interviului, mai interesanta, despre tatuaje si iubite. Bill Kaulitz a marturisit, pentru MTV News, ca si-a facut un tatuaj, pe care nu a vrut sa-l arate, pentru ca asta ar fi insemnat sa-si dea pantalonii Jos . In schimb, a afirmat ca si-a tatuat cateva cuvinte in limba germana. Cat despre iubite, baietii s-au fastacit, au spus incet un Miley Cyrus , apoi Tom a dat vestea buna: toti sunt singuri. Cat e de adevarat asta, nu stim, mai ales din cauza zvonurilor potrivit carora Bill Kaulitz ar avea nu una, ci doua iubite, in acelasi timp. Una e Heather Chase, iar cealalta Ilayda Gecim, daca e sa dam crezare fanilor care scriu pe bloguri. vedetzI AiCi Ce ZiK ToKiO HoTeL DeSpRe tAtUaJe Si IuBiTesursa: bestmusic.ro | |
|
| |
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Joi Noi 06, 2008 5:28 pm | |
| mikey Cruse....uf ce ma enerveaza...dar defapt cine-i ea??? | |
|
| |
rotzy
Numarul mesajelor : 37 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 9:36 am | |
| mam uitat sa vad cum arata "iubitele " lui bill nu cred ka bill sar uita la ele adika romancele is muuuult mai frumoase decat alea | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 11:30 am | |
| hei.............te crezi ca numai romancele sunt frumoase? te insheli.......... mai sunt fete frumoase......... kear sh aceleshti nemtzoaice sau frantzuzoiaice......sunt frumoase.........X( | |
|
| |
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 11:35 am | |
| da unele din ele........., dar altele..parca-s:( | |
|
| |
deea moderator
Numarul mesajelor : 315 Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 1:15 pm | |
| Da Weee` Romancele Is Ffff Frum... Fata De Specimenele Din Alte Tzari...:-s _____________ :-"La` Ca Vin Ei In Ro:d Pote Vin La Is..^_^:X Da` N`are Cum:-< Is Arata Mult Mai Bn K Buc.:D | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 1:23 pm | |
| bn blea ca romancele sunt cele mai frumoase..... cu asta mai jignit................ fffffffffff rrrrrraaaauuuuuu gata eu nu ma suport asta | |
|
| |
deea moderator
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 1:25 pm | |
| Dc???K Tot Romanca Ejti :-S Looool:| | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 1:34 pm | |
| eu romanca? mdea.............. asta buna......... yo romanca..... nish in a 2 viatza nu ash vrea sa fiu romanca....... | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 1:35 pm | |
| app tu doar spuneai ca eshti urata sh ca bill nu o sa se uite la tine........ deci dak spui ca eshti urata asta nu inseamana ca romancele sunt frumoase........ nu te spupara........ok? | |
|
| |
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 1:51 pm | |
| )) da | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 4:37 pm | |
| ce te razi..........
_____________ce e................ ................eu am spoos ceea ce e drept___________ | |
|
| |
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Dum Noi 09, 2008 7:39 pm | |
| noi suntem romance..
pai comunishtii ne-au despartzit de romania...
da niu tot invatzam shi vb limba romana
shi duntem de natzionalitete romance
decii ROMANCELE ARE THE BEST | |
|
| |
deea moderator
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Lun Noi 10, 2008 3:02 pm | |
| Am Sp La Nevi..:| Ji Dak Sar Uita La Mn Sau Nuh Bill Nam Sau Naveti de Unde sa Jtim/Jtitzi,,, Numai El ...Nah Dak Mar Vedea:-@..Peste 5000000 de Ani:-j | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite Lun Noi 10, 2008 4:13 pm | |
| mai eu sunt ............
din modova.......
nu din romania.......
sh ce dak vb romana?
eu sunt modoveanca.........
SH GATA! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bill Kaulitz vorbeste despre tatuaje si iubite | |
| |
|