| tom sau bill:-?? | |
|
+4me+bill ^_^poosya^_^ demo-inger (^_^)motzya(^_^) 8 participan?i |
pe cine preferi mai mult? | bill | | 80% | [ 8 ] | tom | | 20% | [ 2 ] |
| Total voturi : 10 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: tom sau bill:-?? Vin Iun 06, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Vin Iun 06, 2008 5:56 pm | |
| eu una il prefer pe bill:X:X:X:,dar shi tom ii mosik | |
|
| |
demo-inger
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Vin Iun 06, 2008 7:04 pm | |
| [i] sa fiu sincera imi plac amandoi :oops: dar mai mult imi place de BILL :oops: :oops: :D :heart: | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Vin Iun 06, 2008 9:07 pm | |
| uraaaaaaaaaaa..ce bn ca mai mult pe bill il iuby:p :face: :face: :face: :face:
Ultima editare efectuata de catre Nikutza in Lun Iun 09, 2008 9:01 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Sam Iun 07, 2008 7:44 am | |
| ce bine ii pare lu niky!! numai ea la votat pe tom :bounce: ce bn ca pe bill il prefera mai multzi:D:D:D | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Lun Iun 09, 2008 9:00 pm | |
| pai nul besk pe tom pt ca cared ca ii curvarel.........de aya...dar cine stie poate el nu vrea sa fie asa si poate nu se poate shimkiba...........nimeni nu e de partea lui....dc? .........asa se pare ca el ii lasat...dar sunt multe fete care zik cal iubesk pe tom dar nu prea cad sa fie adevarat......si ele spun ca ii un afemeat fata pereke.........asa nu asa nu se face.......el ii un baiat obishnuit care la virsta lui ii place sa fc sex.....asta ii tare normal.....si nu ami vb aa depsre tom ca unde vea prind acolo va bag in pamint la 1km ...............sa nu credetzi ca eu glumesk....nui gluma....eu dak am spus am sa fc......... :x :x :x :x :x :x :x | |
|
| |
me+bill moderator
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Lun Iun 09, 2008 9:47 pm | |
| ma de unde atita incredere in cuvintele pe care le spunetzi??? voi kiar nu shtitzi ca presa afla shtirile f tirziu!! dd unde shtim poate tom s-a schimbat:D:D:D:D:Deu asta cred! dar ma rog nu mai exageratzi shi voi cu tom:D ma-tzi auzit?????
Ultima editare efectuata de catre me+bill in Joi Iun 26, 2008 11:35 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe membri
Numarul mesajelor : 128 Localizare : Gl Joburi/Distractii : Compul,natura Stare de spirit : Sad,always sad.. Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Mier Iun 25, 2008 11:54 am | |
| Yo una nu pot sa aleg dintre Bill ji Tom :lol: amandoi imi plak molt :heart: :heart: :heart: :heart: | |
|
| |
krye3n_love_tom
Numarul mesajelor : 41 Joburi/Distractii : party Data de inscriere : 24/06/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Joi Iun 26, 2008 9:51 am | |
| pe tom :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: | |
|
| |
deea moderator
Numarul mesajelor : 315 Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Lun Iun 30, 2008 7:11 pm | |
| p aman2 :heart: :heart: :heart: :heart: da mai molt pi bill :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: | |
|
| |
Rocky Rock incepator
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? Mier Iul 23, 2008 11:18 pm | |
| io zic ca pana la urma la tom is un fel de ,,fite" sa le zicem asa de vedeta.....
auzi la el 25 intr'un weekend nerusinatu':))=))....shi fraiso nu'i instare sa o sature pe una=)))............. deci RESPECT PENTRU GIGOLO MEOH:x......shi dracia aia de vot nu'mi mere:-l :suspect: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: tom sau bill:-?? | |
| |
|
| |
| tom sau bill:-?? | |
|