...:::ToKiO HoTeL:::...........
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...:::ToKiO HoTeL:::...........

www.tokio-hotel.ucoz.org

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ce va place la bill?

In jos 
+3
gabrielak
^_^poosya^_^
(^_^)motzya(^_^)
7 participan?i
AutorMesaj
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

ce va place la bill? Empty
MesajSubiect: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeSam Iun 07, 2008 7:51 am

aici spunetzi ce va place la bill kaulitz
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

Numarul mesajelor : 1115
Localizare : Tokio/Japonia
Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends...
Data de inscriere : 03/04/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeSam Iun 07, 2008 12:25 pm

fffffffffeeeeeeeetttttteeeeeeeeeeeelllllloooooooooorrrrrrrrr........mie la Bill imi place fffffff moooolt curul][imgce va place la bill? Ok_14810[/img]............=))=))=))
imi place multvocea lui si stilul in care se imbraka :face: :face: :face: :face: :face: :lol!: :lol!: :lol!:

Ultima editare efectuata de catre Nikutza in Lun Iun 09, 2008 10:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st
gabrielak

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeDum Iun 08, 2008 10:09 pm

:no: :no: :no: [b][i] Mie imi plac toate la Bill. :pale: Cum se imbraca, cum arata, cum isi aranjeaza parul, cum isi face unghiile.Nu imi vine sa cred dar asta se intampla.. Il iubesc ep Bill Kaulitz. Nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva. :no: Din prima clipa in care l-am vazut mi-am dat seama ca este baiat(logic) si ca dragostea se afla in fata mea chiar daca era doar un afis. Daca ma gandesc la Bill.. am 90 pulsul.. am verificat asta...si chiar daca am doar 12 ani... stiu ce este aia dragoste... si as avea si curajul sa intru in patul lui Bill ... :pale: si cel mai important lucru pe care l-as face pt. el ar fii sa ma sinucid.. am vrut sa o fac o data dar mi-am dat seama ca viatza merge inainte si ca trebuie sa treci pesre momente grele.... :pale: :pale: ICH LIEBE DICH :drunken: spun asta din suflet.. pt Bill am renuntat la o prietenie de o viata cu un biatat pt ca mia spus ca Bill e gay.. si eu nu am mai vorbit cu el de 2 ani.. :drunken:
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 7:31 am

:| :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( saracutza:(ce va place la bill? 451619(ce va place la bill? 451619(:(de tn:(ce va place la bill? 451619(ce va place la bill? 451619(:(. bill nu merita :evil: dragostea ta shi lacrimile tale atita timp cit te face sa suferi :twisted: bill a devenit marea dragoste a multor fete, dar el inca spera sa o gaseasca pe cea perfecta> itzi doresc sa ai acest norok, dar pina atunci cind bill te va gasi pe tine, marea dragoste a lui, tu ssa fii fericita ca bill exista shi sa te bucuri de viatza, sa te bucuri ca ai shansa sa te indragosteshti de un asha inger.dragostea in viatza e ceva de neuitat, de ne inlocuit asha ca chiar daca uneori ni se intimpla shi lucruri ingozitoare, noi trebuie sa ne traim viatza asha cum este, pt ca cind ne va veni munutul, secunta ,mortzii ne vom dori sa mai traim makar 10 asu 5 minute, Fi-i tare!!!!BUCARTE DE VIATZA SHI DE FAPTUL CA AI SHANSA SA FI INDRAGOSTITA DE UN ASHA BAIAT CA BILL!!!
Sus In jos
me+bill
moderator
me+bill

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 4:18 pm

hey, gabriele, nu fi trista bill intradevar e un baiat minute e un ingerash neastimparat9cum il face niky pe tom), dar nu merita lacrimile tale :D:D:D:D:D:D:Dintr-o buna zi te vei indragosti de altcineva shi vei avea o relatzie ca in poveshti shi vei privi trecutul cu multa placere. intradevar pe bill nu-l vei putea uita o viatza intreaga, doar e prima dragoste:Dsau ceva de genul asta:D:D:D,dar bucurate shi u de viatza!!!!!
nu uita::: [viatza are prioritatzi
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 10:55 pm

Nikutza a scris:
fffffffffeeeeeeeetttttteeeeeeeeeeeelllllloooooooooorrrrrrrrr........mie la Bill imi place fffffff moooolt curul][imgce va place la bill? Ok_14810[/img]............=))=))=))
imi place multvocea lui si stilul in care se imbraka :face: :face: :face: :face: :face: :lol!: :lol!: :lol!:

wowowowow da ce cur are bill:D:D:D
Sus In jos
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 11:12 pm

HHHHAAAAAAAAAA .....atzi spus ca nu va place:P:P:P:P:P:P
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 11:14 pm

ce nu ne place?
Sus In jos
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 11:16 pm

jopa lui Bill:D:D:D:D:D:D:D
Sus In jos
deea
moderator
deea

Numarul mesajelor : 315
Data de inscriere : 19/06/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 1:10 pm

palce tot la bill: :heart: :heart: :heart: pote voi avea sansa sal intalnesc ji sai sp asta in fata..il besk da tin pt mine.. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: ..mereu il voi iubi....
crek se uita el al o fana "amarata" k mn:))))).. cine jtie.. este orice posibil in viatza asta...
nu jtim niciodata c ne pregateste viatza
besk molt bill :heart: :heart: :D
Sus In jos
Madalutsa

Madalutsa

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 16/07/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeMier Iul 16, 2008 12:49 pm

fetelor....va inteleg....bill e perfect..e soooper....si as vrea sa pot sa il intalnesc.....luv bill :heart:
Sus In jos
^_^poosya^_^
V.I.P admin
^_^poosya^_^

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeMier Iul 30, 2008 12:50 am

Bre, scuzati dar eu nu cred ca BILL ii perfect shi nici TOM & nici GUSTY & nici GEORGY.............

nu exista oameni perfectzi toti au defecte.............

Sper ca voi ati citi intervul ala unde ei singuri spun ca niciodata nu sau crezut si nici nu se cred perfecti..................

Si va rog sa nu ma contraziceti pt ca eu spun adevarul
Sus In jos
me+bill
moderator
me+bill

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeDum Aug 03, 2008 11:15 pm

imi place totul
Sus In jos
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe
membri
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe

Numarul mesajelor : 128
Localizare : Gl
Joburi/Distractii : Compul,natura
Stare de spirit : Sad,always sad..
Data de inscriere : 20/06/2008

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitimeLun Aug 11, 2008 11:51 pm

ji mie imi place apr tot :) dar cel mai mult...ochi ..buzelee......hmmm ...parul :X:X:X se imbraca mijto .....:D ....etc.......
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce va place la bill?   ce va place la bill? Icon_minitime

Sus In jos

ce va place la bill?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce va place la bill?
» tom shi bill au prietene ( muritzi de ris) nishte deshtepte se cred drept prietenele lui tom shi bill
» ce nu va place la TOM?
» Ce va place la TOMY?:D:D:D:D
» bill vechi...sau bill nou ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::ToKiO HoTeL:::........... :: TOKIO HOTEL :: :::Bill Kaulitz-Trümper:::-
Mergi direct la: