| o noua prietena a lui bill | |
|
+6Rocky Rock deea BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe kora ^_^poosya^_^ (^_^)motzya(^_^) 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: o noua prietena a lui bill Lun Iun 23, 2008 11:47 pm | |
| Asa deci.....pt cele care il prefera pe Bill.....fara panika!!!!Ink nu exista dovezi!!!Sunt zvonuri.....
19:33 Joi Bravo: !!!!!!!!Fanii trupei noastre preferate Tokio Hotel,bucurati-va!!!In sfirsit s-a intimplat!Haker-ii au reusit sa sparga celularul lui Bill Kaulitz si sa citeasca toata informatia de pe el!(E posibil???) Au fost gasite foarte multe poze,dintre care numeroase erau kiar ale fanelor…nu va faceti griji,nu era nimik suspect! Erau de asemenea video de la Ziua de Nastere a gemenilor,”bataia “ dintre Tom si Georg,etc.A fost de asemenea controlata si lista de apeluri!S-au desoperir 2 numere de tel ucrainesti si citeva ruse,memorate cu nume reale!Dintre apelurile efectuate, a existat o convorbire cu Ukraina care a durat 8 minute si 42 sec!!!! ATENTZIE;CONVORBIRILE CU NR DIN UKRAINA SE TZIN REGULAT!APROAPE IN FIECE ZI AU FOST INREGISTRATE APELURI PRIMITE SI EFECTUATE!La nr ruse, apeluri efectuate nu sunt,iar nr nu au putut fi gasite!Cele ucrainesti,insa,da!!! +380935045794 si +380934051877 (memorate k (1)ILONA (2)NASTY! E un fapt real!! P.S.In curind va fi postata pe net informatzia de pe mobil!) Asteptati,fiti mereu intr-un pas cu noutatzile!!!Bravo va continua sa urmareasca evenimentele,tema aceasta ink nu e descoperita!!!!
Recent izbucnitul scandal a facut k Bravo sa se puna pe ginduri serios cu intrebarea aceasta.Bill,kinuit de paparazzi,a fost de accord sad ea interviu pt iubitul Bravo:
Big Mama:Bill,spune-ne te rog,la urekea noastra au ajuns zvonuri precum k tu ai avea iubita,e adevarat?(Dea…..ne-a soptit o pasarika) Bill(ofteaza)..inka nu! Big Mama:Ce inseamna “inka”? Bill:Inka nu i-am cucerit inima! Big Mama:Oho,adika cum,povesteste! Bill:Cum sa va spun….eu n-am vazut-o bine inka niciodata! Big Mama:Adica? Bill:Pai....am vazut-o la concert….si in poze… Big Mama:Si cum o cheama? Bill:Hmmm…. Big Mama:Poti sa ne povestesti ceva despre ea? Bill:E o persoana foarte romantica si sensibila!Comunicind cu ea am simtit ceva straniu….ceva s-a aprins…o flacara… Nu stiu cum sa numesc sentimentul… Big Mama:Poate “dragoste”? Bill:Sper k in curind va fi dragoste! Big Mama:O,iata aceasta-i noutate!Nu ma asteptam!Ce virsta are,de unde e?Mai detaliat poti sa ne povestesti? Bill:Nu vreau sa prezic nimic,cind ea imi va fi alaturi veti putea sti mai multe!!Dar pot sa spun k e din Ucraina si are 16 ani! Big Mama:Bill,Bill,Bill!Felicitari!!! Chipul lui Bill e luminat de un zimbet,dar apoi se ingindureaza… Bill:Nu trebuie!Pur si simplu eu singur ink nu stiu cum sa procedez ,dar ma gindesc…e ceva special…(Ai,mama_LicutzaTH) Big Mama:Si ink o intrebare:Ce vrei sa faci cu fanii(Fanele,as zice_likutzaTH_) care sunt innebuniti dupa tine si t e doresk DOAR PE TINE(Buna intrebare_licutzaTH_) Bill:Ce sa fac cu ei?Eu k si inainte ii iubesc si contez pe ei!Va rog,bucurati-va pt mine si reusitele mele se nu luati totul aproape de inima!Eu vreau k ei sa ma inteleaga!EU SUNT FERICIT SI CHESTIA ACEASTA E SUPER! Big Mama:Ok,succes! Bill:Multumesk! | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Lun Iun 23, 2008 11:51 pm | |
| ma .de prind pe romaca aya care a scris asta am so bag in pamint .......is prostii :x :x :x :x :x :x :x :x | |
|
| |
^_^poosya^_^ V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1115 Localizare : Tokio/Japonia Joburi/Distractii : Muzica,PC,natura,friends... Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Lun Iun 23, 2008 11:53 pm | |
| cum potzi sa te indragostesahit intro persoana pe care nu o cunoshti .......el nici numele niu stie..........el nu stiue nik despre ea......nici nu a vazuto klumea..........ooofffffffffff Doamne dale minte la prosti :x :x :x :x | |
|
| |
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Lun Iun 23, 2008 11:54 pm | |
| da bine ca tot ce scrie rau despre bill shi tom (ingenere despre TH) nu e adevarat, dar cind scrie ceva de bine repede ziem ca e adevarat. i don't know: it's true or it-s folse? | |
|
| |
kora
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 30 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mar Iun 24, 2008 9:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mier Iun 25, 2008 12:12 pm | |
| | |
|
| |
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe membri
Numarul mesajelor : 128 Localizare : Gl Joburi/Distractii : Compul,natura Stare de spirit : Sad,always sad.. Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Vin Iul 04, 2008 10:37 pm | |
| Yo nuj ce sa zik ...........are n-are prietenaaa ...........mi-aj dori totusi sa aiba ji el o prietena :( dc mereu el e singurel? | |
|
| |
deea moderator
Numarul mesajelor : 315 Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Joi Iul 17, 2008 7:42 pm | |
| las` e bn sa nu aiba... vrei sa am apuce crizele ji sa fiu sup tot timpul??:D las k o sa aiba timp de prietene p la 50 de ani:-" | |
|
| |
Rocky Rock incepator
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mar Iul 22, 2008 5:08 pm | |
| pfoiii....k mor de ras=))).............ce tampita=))......tulai cik la concert=))....nu o cunoste nu stie cine ii da o vb cu ea=))=)):)).......tulai mai seaca nu putea fi tipa?:-|.... :cyclops: | |
|
| |
Dan1ella
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mar Iul 22, 2008 9:38 pm | |
| Mda. povestea ii cam timpita.. Da' totushi, care ar fi problema dak kiar ar avea prietena? | |
|
| |
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mier Iul 23, 2008 11:26 am | |
| dana ai dreptate Bill merita sa aiba prietena, povestea e f timpita:)):D:D:D:D | |
|
| |
megghy
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 28 Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mier Aug 13, 2008 2:47 pm | |
| las k nui trebuie prietena k poate sa stea si fara :))...si totusi..suntem disponibile :-> ce ziceti fetelor??..:)) | |
|
| |
me+bill moderator
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mier Aug 13, 2008 3:48 pm | |
| | |
|
| |
MissKaulitz
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 29 Localizare : Tom\'s pants Joburi/Distractii : sai zic lu\' unu:Fancesco jest dużo GŁUPIE Stare de spirit : unex nebunatica...mai bn zis..vagaboanda in toata regula :)) Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Mier Oct 22, 2008 10:14 pm | |
| oh meine gott!!
cate prostii se pot face pe lumea asta
sa inventezi lucruri proste mari k tn..
app: shtiatzi k bill ma cerut in casatorie??
nu ma credetzi, ashai??
normal k nuh pt. k nui adv | |
|
| |
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill Joi Oct 23, 2008 2:43 pm | |
| :)))):)))) denisa, dar u kiar ai simtzul umorului........ )) )P))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: o noua prietena a lui bill | |