nu n-am putut sa-ti spun adevarul . Iarta-ma . Pur si simplu nu am putut . Dar tu ai stiut foarte bine ca nu vei deveni fata vietii mele; eu stiam asta mai bine . Stiu ca multi gandesc ca eu sunt un <> si ca voi fi impreuna cu acea fata cu care viu trai impreuna pana la adanci batraneti , asta desigur e minunat , dar eu nu sunt deloc in asa fel cum ma dirijeaza toti . Managerii , directorii , THE MEDIA..desigur ma fac confuz , dar sa spun adevarul , imi e totuna ce vor gandi despre mine , eu doar vreau sa ma ocup cu lucrurile mele preferate . Iarta-ma ca nu ti-am indeplinit dorinta , iarta-ma ca nu am fost unicul tau print si iarta-ma ca ti-am frant inima . Eu stiu ca tu esti o fata buna si in viata ta totul va fi bine , important e sa nu te dai batuta . Tu numaidecat vei gasi acel om care te va face fericita , iar vreodata , in noaptea rece sau in dimineata calda va spune aproape in soapta <> . Iarta-ma ca nu voi fi eu acela . Totul va fi bine . Tu doar viseaza-ma uneori , bine ? Si niciodata sa nu plangi dupa mine , ai inteles ? Totul va trece . Eu stiu .