(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: top 6 intrebari pt TH Vin Iul 25, 2008 8:23 pm | |
| e ceva mai vechiutz
Top 6 intrebari pentru TH de la fanii canadieni
Deja timp de o lună, voi ați trimis o mulțime de оntrebări care mereu ați dorit să-i оntrebați pe Bill, Tom, Gustav și Georg. Aici sunt cele TOP 6 răspunsuri pentru оntrebările alese:
1. Intrebare de la Bensu S. Ce tipuri de fete voi căutați și cum credeți personalitatea este mai importantă ca exteriorul sau cu totul altceva? De asemenea ce tip de personalitate și оnfățișare voi vreți să vedeți оntr-o fată? Bill: Cel mai important lucru оn fete este personalitatea. Eu mereu cоnd văd o fată mă uit la mоinile ei. Dar, nici cele mai frumoase mоini nu ne vor ajuta să fim оmpreună dacă personalitatea noastra nu se оmpacă, aici trebuie să fie dragoste care pune оn funcțiune tot. Vorbind de personalitatea, ea trebuie să fie onestă, veselă și cel mai important: fidelă. Eu nu-mi pot imagina o relație cu o fată care nu posedă aceste calități, mai ales fidelitatea! Tom: Totul depinde de ceea ce am eu оn cap pentru acea fată. Noi vorbim despre relații seriose și de durată sau despre o noapte de amor? Оn genral, eu nu vreau să-mi pun restricții pentru un anumit tip de personalitate, facоnd aceasta eu pierd toate oportunitățile!
2. Intrebare de la Chriasiana A. Dacă ați fi putu alege să fiți o vedetă de film, cine ați alege? Tom: Eu tare vrwau să fiu Brad Pitt оn "Mr. & Mrs. Smith" căci aș fi avut o relație cu angelina Jolie și aș fi avut cel mai cool sex, păi să fiu precis, EA ar fi avut un sex perfect! Bill: Eu cred că Georg vrea să fie оn filmul Lord of the Rings", căci porecla lui este "Hobbit". L-am fi adunat cu restul hobbiturilor ca să nu-i atragem mare atenție lui.
3. Оntrebare de la Maria B. Vă face fericiți faptul că оn fața hotelurilor aveți un suport mari de fani, etc..? Bill: Desigur! Spre exemplu, finalul nostru din turneul european оn Essen, fanii noștri au plоns, deoarece ei erau atоt de fericiți să ne vadă. Ei aveau postere: "Ce bine că ați venit" sau "Ne-a fost dor nespus"! M-a atins foarte tare și este un sentiment incredibil ca să fim оntоlniți așa! Tom: Fanii noștri ne așteaptă nu doar la hoteele ori la concerte. Ei sunt prezenți mereu oriunde nu am pleca. Pentru trupă este un sentiment enorm!
4. Оntrebare de la Cheyenne Care este cel mai super cadou primit de Crăciun? Tom: Cel mai super cadou? Eu cred că a fost pentru toți 4 cadou - ne-am dăruit cel mai de preț cadou, să ne petrecem vacanța оn sоnul familiei, și chiar a fost o plăcere, se părea că am pierdut multe lucruri, nu am discutat, căci nu i-am văzut tot anul! Georg: Da, vacanța a fost cadoul perfect! Noi deja ne imaginam această vacanță undeva la plajă cu familiile noastre, unde ne relaxăm! Bill: Nouă ne era necesar acestă vacanță și ea a fost unica pe tot parcursul anului 2007. Acum iarăși putem оncepe cu energia оncărcată pentru a concerta!
5. Оntrebare de la CB L. Pentru toți 4 băieți, poate e o оntrebare stranie dar este amuzantă și interesantă. Deci, dacă fata voastră perfectă ar fi fost un fruct, care va fi acela? Spuneți primul lucru ce vă trăsnește оn cap! Tom: Numai fruct? Scuze, dar eu nu-mi pot limita fata perfectă numai la unul, eu pot să spun că fructele trebuie să fie amestecate. Doua mari zămosuri și un măr care are forma unui fund. Eu cred că acestea оs cele mai importante care trebuie să fie amestecate. Georg: Ea definitiv NU TREBUIE să arata ca un harbuz! Gustav: Eu оl susțin pe Georg! Bill: Eu ador ananasul, poama și harbuzul - ceva de genul acesta amestecat ar fi super!
6. Оntrebare de la Cindy R. Ce s-a оntоmplat cu Jumbi, aeroplanul de jucărie? Оl mai ai? Unde se aflо acum? Bill: Oh da! Eu оncă оl am pe Jumbi. Eu cred că fiecare din voi știți din DVD-ul "Zimmer 486 - Live in Europe" scena cu el. Mi-am оnvățat lecția. Pentru concertul din martie care vine, noi com aduce mai multe avionașe pentru a fi mai siguri. Eu am оn vedere, că misiunea nostră data viitoare poate nu va fi de succes! Nici nu știi, noi vom mai lua alte avioane și Jumbi va avea alți frați și surori!
Ultima editare efectuata de catre (^_^)motzik(^_^) in Sam Iul 26, 2008 2:38 pm, editata de 1 ori | |
|
Rocky Rock incepator
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: top 6 intrebari pt TH Vin Iul 25, 2008 9:53 pm | |
| faza cu Jumbie....^^ alt frati si surori^^=)).........asa si Tom si atunci cand vede un mar ii trece draq ce stiu ce perversiuni prin kp :cyclops: toaiii k zici k il trazneste cineva=)) | |
|
(^_^)motzya(^_^) V.I.P admin
Numarul mesajelor : 1098 Data de inscriere : 04/04/2008
| Subiect: Re: top 6 intrebari pt TH Sam Iul 26, 2008 2:38 pm | |
| shi mie imi place asha tare acest interviu:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:(loveit) (inlove) (*) dar cel mai tare mi-a placut intrabarea 1 1. Intrebare de la Bensu S. Ce tipuri de fete voi căutați și cum credeți personalitatea este mai importantă ca exteriorul sau cu totul altceva? De asemenea ce tip de personalitate și оnfățișare voi vreți să vedeți оntr-o fată? Bill: Cel mai important lucru оn fete este personalitatea. Eu mereu cоnd văd o fată mă uit la mоinile ei. Dar, nici cele mai frumoase mоini nu ne vor ajuta să fim оmpreună dacă personalitatea noastra nu se оmpacă, aici trebuie să fie dragoste care pune оn funcțiune tot. Vorbind de personalitatea, ea trebuie să fie onestă, veselă și cel mai important: fidelă. Eu nu-mi pot imagina o relație cu o fată care nu posedă aceste calități, mai ales fidelitatea! Tom: Totul depinde de ceea ce am eu оn cap pentru acea fată. Noi vorbim despre relații seriose și de durată sau despre o noapte de amor? Оn genral, eu nu vreau să-mi pun restricții pentru un anumit tip de personalitate, facоnd aceasta eu pierd toate oportunitățile! | |
|
deea moderator
Numarul mesajelor : 315 Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: top 6 intrebari pt TH Lun Iul 28, 2008 12:00 pm | |
| alti fratzi ji alte surori:)))) a fost faza cea mai tare:X:X:X | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: top 6 intrebari pt TH | |
| |
|