...:::ToKiO HoTeL:::...........
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...:::ToKiO HoTeL:::...........

www.tokio-hotel.ucoz.org

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

15 intrebari pt gustav

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

15 intrebari pt gustav Empty
MesajSubiect: 15 intrebari pt gustav   15 intrebari pt gustav Icon_minitimeVin Iun 06, 2008 2:19 pm

15 intrebari pentru Gustav

Ce ti-ai dori sa faci, si nu poti face din cauza trupei?
Acum ca suntem foarte mult pe drumuri, nu mai pot sa merg cu bicicleta la fel de mul. Inainte petreceam fiecare minut liber pe bicicleta! Dar si acum, cum ajung acasa ma sui pe bicicleta.

Gustav, acum sincer: Care dintre ceilalti 3 Tokio ti se pare cel mai dragut?
Sunt de parere ca nu iese nimic bun din a intreba un barbat cum i se pare ca arata alt barbat. Las asta pe seama doamnelor! Dar sincer, baietii arata toti bine, sau nu?

Primesti mii de scrisori, emailuri...ce te-a atins cel mai mult din partea unui fan?
Nu pot sa reduc totul la un singur lucru. Sunt mereu extrem de impresionat cand primesc desene cu mine, si ma gandesc "wow, ce megatalent o fi desenat asta?"
Dar de fiecare ma impresioneaza osteneala pe care si-o dau toti fanii nostri. Fie ca e Craciun, Paste sau ziua noastra de nastere ei sunt mereu acolo. Incredibil!

Esti superstitios? Crezi in ce spune Horoscopul? Crezi in viata dupa moarte? Crezi in Dumnezeu?
Sunt evanghelist si sunt botezat. De Craciun ma duc intotdeauna cu familia la biserica.

Alege: blonda sau bruneta, curcan sau porc, picioare sau fund, floarea-soarelui sau trandafir!
Nu pot si nu vreau sa-mi impun acest lucru, o fata trebuie sa-mi fie simpatica, indferent de culoarea parului ei! Picioarele si fundul trebuie sa se potriveasca
Curcan sau porc? Aici aleg curcanul...
Si legat de flori...Floarea-soarelui! Omul ia cu el trandafiri si in mormant si nu se poate spune ca ar fi un moment fericit.

Esti indragostit? Ai prietena?
Nu

Care e cel mai rau lucru pe care ti l-ar putea face/interzice/lua cineva?
Daca cineva ar face rau familiei mele, asta ar fi cu siguranta cel mai rau lucru pentru mine!! Familie e sfanta pentru mine si fara sprijinul lor nimic nu ar fi fost posibil!

Si legat de lucrurile materiale, as fi suparat daca mi s-ar fura telefonul sau MAC-ul.

Ai plans vreodata de cand esti in TH? Daca da, de ce?
Da...intr-o seara ma uitam la "Gladiatorul" in camera de hotel si sfarsitul m-a cam emotionat.

Crezi ca lumea va uita vreodata de Tokio Hotel, cand trupa nu va mai exista? Sau crezi ca ati scris o pagina in istorti muzicii ca "The Beatles" de exemplu?
Greu de spus. Ma gandesc si eu cateodata la asta! Cred ca vor fi cativa care isi vor aminti de noi si vor povesti probabil copiilor lor "Cand eram de varsta ta, am fost la un concert Tokio Hotel" Ar fi chiar misto!

Navighezi des pe internet?
Nu, mai degraba folosesc netul doar pentru emailuri, imi fac CD-uri si verific ce se mai intampla pe siteurile noastre.

De cate ori intri pe forum? Ce inseamna pentru tine fanclubul?
Incerc sa intru in mod regulat. Fanclubul, si acum vorbesc in numele tuturor, e extrem de important pentru noi! Mi se pare admirabil cum fanii discuta intre ei si cum gandesc ei.

Care e primul lucru pe care il faci cand te intorci acasa la familia ta dupa un turneu sau interviu, de exemplu?
Ma asez la mine in camera, ma bucur de liniste, si incerc sa-mi amintesc tot ce mi s-a intamplat cat timp am fost plecat. Se intampla ca in unele zile sa avem asa multe interviuri, si zburam dintr-un loc in altul, incat nici nu mai stiu pe unde am fost.

La inceputul primului turneu "Schrei", cand Bill era inca in schimbare de voce, si la fiecare concert vocea lui suna altfel, dintre toti tu ai fost backingvocal. M-ar interesa sa stiu de ce? Dintre cei trei tu canti cel mai bine sau ai tras cel mai scurt betzigas cand ati tras la sorti cine sa cante?
Nu am tras cel mai scurt betigas! Pur si simplue eu am cea mai buna voce dupa Bill!

Care e pentru tine cel mai mare tabu din lume?
Sa fac ceva ce ar provoca rau familiei mele...
si nu as alerga niciodata dezbracat pe Broadway!

Ce ai face daca ai fi fata pentru o zi?
Oh, sa trebuiasca sa-mi fac unghiile sau sa barfesc despre baieti?NU MERSI! Daca as purta o fusta scurta nici macar nu as sti cum sa stau jos.
Si sa stau cracanat pe canapea nu ar da bine...dar cu siguranta ar fi amuzant!
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe
membri
BuAlOnAsHe ChUoLoRaThe

Numarul mesajelor : 128
Localizare : Gl
Joburi/Distractii : Compul,natura
Stare de spirit : Sad,always sad..
Data de inscriere : 20/06/2008

MesajSubiect: Re: 15 intrebari pt gustav   15 intrebari pt gustav Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 12:47 pm

OMG!!! ce sweet!!!!
15 intrebari pt gustav 70124g10
Sus In jos
krye3n_love_tom

krye3n_love_tom

Numarul mesajelor : 41
Joburi/Distractii : party
Data de inscriere : 24/06/2008

MesajSubiect: Re: 15 intrebari pt gustav   15 intrebari pt gustav Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 9:46 am

marpha...ji gustav e un zuper dragutzzzz :heart:
Sus In jos
http://www.tokiohotel4everthb.piczo.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 15 intrebari pt gustav   15 intrebari pt gustav Icon_minitime

Sus In jos

15 intrebari pt gustav
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 20 de intrebari pentru Gustav
» top 6 intrebari pt TH
» gustav shi fosta prietena
» Gustav preda rusa
» Ce piesa l-ar caractariza pe GUSTAV?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
...:::ToKiO HoTeL:::........... :: TOKIO HOTEL :: ......Gustav Wolfgang Klaus Schaffer....-
Mergi direct la: