...:::ToKiO HoTeL:::...........
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

...:::ToKiO HoTeL:::...........

www.tokio-hotel.ucoz.org

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Interviu TH pt RTVE (Spania)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

Interviu TH pt RTVE (Spania) Empty
MesajSubiect: Interviu TH pt RTVE (Spania)   Interviu TH pt RTVE (Spania) Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 10:52 am

video 1

video 2

1
Cum va descrieti stilul?
Bill: Nu putem afirma ca avem un anume stil,facem cite putin din toate-balade,rock, etc.
Tom: Stai,stai...de fapt,daco sa ne gindim in general,un cuvint care ne-are descrie ar fi-BUN!
Asa e stilul nostru-BUN!Genial!

Bill, cind o sa renunti sa fumezi?
Bill: Eu inca nici nu am inceput a fuma...sincer...(ride)

Stiti ca exista fani nu doar de 15 ani,dar si intre 30 si 40?
Bill: Da,am auzit asta....si sunt doamne mai mature care chiar doresc sa se casatoreasca cu mine! (ride)
Tom: Dar daca arata bine-nu e o problema!
Georg: Experienta vine odata cu virsta!

Nu va sperie faptul ca unii fani se imbraca exact ca voi?
Tom: Nu!Noua ne place asta!Cu cit mai multi cu atit mai bine!Mai ales la concerte!Bill si eu mereu admiram oamenii care se identifica cu stilul nostru,ne place!

Ce ati simtit cind ati venit in Spania?Impresii?
Bill: Ma simt fenomenal aici,fiindca mereu timpul e frumos...si,da,eu iubesc soarele!Eu si Tom am vazut putin Barcelona azi si e un oras minunat."

2
Pot sa zic ca acum sunt cea mai invidiata persoana din Barcelona ca stau alaturi de voi!Fiindca afara va asteapta o multime de fani afara care tipa ca nebunii!
Bill: Noi iubim asta!Am auzit ca stau deja de 2 saptamiini si asteapta!

Ce va inspira ca sa scrie cintece?
Bill: Totul ne inspira!Avem o viata plina de inspiratie-mereu calatorim, dintr-un oras in altul,dintr-o tara in alta...avem muze suficiente!

Bill, cum te mentiii atit de super,de frumos?
Bill: Pot da un singur sfat: nu exagerati!

E adevarat ca ati scris cintece in Spania?
Bill: Da,e adevarat!Trebuia sa avem o intilnire,insa locul era cam mediocru si nu aveam nimic altceva de facut decit sa scriem cintece si sa fim creativi!

V-a schimbat faima?
Bill: NU,cred ca nu ne-am schimbat...sper ca nu ne-am schimbat!Avem aceeasi prieteni,familia-care ne-ar spune imediat daca ne-am schimbat cumva!

Vrei sa te casatoresti cu mine? (o fana)
Tom: Sunt 20 000,nu?Va fi putin dificil sa devenim logodnici cu fiecare...dar incet incet putem sa o facem!
Bill: Nu...toti suntem singuri,pentru ca modul de viata pe care il ducem nu ne permite sa mentinem o relatie permanenta!
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
Rocky Rock
incepator
Rocky Rock

Numarul mesajelor : 69
Data de inscriere : 28/06/2008

MesajSubiect: Re: Interviu TH pt RTVE (Spania)   Interviu TH pt RTVE (Spania) Icon_minitimeJoi Iul 24, 2008 2:11 pm

pfoaii....cat de serios poate vorbii Bill.serios....imi place tipu' adik imi place carateru' lui... :oops:
Sus In jos
(^_^)motzya(^_^)
V.I.P admin
(^_^)motzya(^_^)

Numarul mesajelor : 1098
Data de inscriere : 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Interviu TH pt RTVE (Spania)   Interviu TH pt RTVE (Spania) Icon_minitimeJoi Iul 24, 2008 3:34 pm

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: iak imi pl tare interviul asta::X:X:X:X:X:X:X:X:X
Sus In jos
https://tokio-hotel-2.forum.st/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Interviu TH pt RTVE (Spania)   Interviu TH pt RTVE (Spania) Icon_minitime

Sus In jos

Interviu TH pt RTVE (Spania)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» viva live......interviu din Spania
» interviu in USA
» interviu TH
» interviu de la VMA pt canada
» Interviu exclusiv cu Tom [Part I& II] Bild.de

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum